I´m feeling hot

Lördag...egentligen så skrev jag ett långt inlägg häromdagen men det försvann och då försvann även lusten till att skriva om hela skiten...

Men det har egentligen inte hänt så mycket här de senaste dagarna...sambos tös är och åker båt med sin farmor..sambon är i väg och fiskar...han ska i väg nästa vecka också och fiska..men då från nästan hela veckan..=) Åter igen så blir jag då gräsänka..tråkigt men ändå ganska så skönt! Jag hinner åter hämta mig och bli snäll!

I går så var jag i väg och träna..fick ett nytt schema totalt....och jag kan lova att det känns bak på benen idag..(aj)..

Idag så tänkte jag och tösen åka för att leta efter kjolar och kortbyxor...men det var så himla utplockat överallt...det var nog direkt inte bara jag som leta efter efter kläder till barnen...jag hitta varsinna två par kortbyxor..men sen var det typ slut...så att det blev till att sätta sig och beställa i stället det...(morr)

Men jag hittade ett par nya raringar till mig..(lycka)..jag har det problemet att jag har för små fötter..(35)..så att det finns ju aldrig några skor till mig på dam..alltid får jag välja barn..men just idag hitta jag ett par skor i 36 som jag kunde ha..utan att de glappade och bara kändes konstiga...jag är så lycklig..går och tar på dem och klämmer och känner..=)

Nu ska jag visst titta på "pippi på de sju haven" med tösen...
 
 

Hel dag

Puh..jag är totalt slut om jag ska vara ärlig...
Har haft en hel dag inne på Grönan...barnen for som illvarslade troll hela dagen lång och skulle åka allt och lite till..
Men jag tror att de har haft en bra dag...märktes "big time" att de var oerhört trötta när vi skulle åka hem kan jag säga..det blev ett väldans humör som kom fram när jag sa nej till att köpa en tablettask...tyckte att det räckte gott och väl med det som de fått under dagen...men tydligen inte!..Men men..(hemska barn)

Ska väl tillägga också om varför jag sa egentligen nej till den dära lilla tablettsaken...hade för fasiken kommit just hem från grönan med 4 kg choklad...4 kg pratar vi om..det är ganska så mycket det kan jag säga...barnen kommer ju att må skit illa om de äter upp allt...I vilket fall som helst så vann sambon en plopp och tösen vann en marabou mjölkchoklad...(smaka två bitar själv..men gud vad sött det var)

Sambon och jag skulle kasta pil medan vi vänta på barnen..=) För att hans egna ord.."kunde inte slå honom"...Pilutta honom..jag vann över honom överlägset kan jag säga..men det är något som vi pratar väldigt tyst om..=) För att oj vad sur han blev när jag lyckades med detta...

Summan av dagen blir och är...mycket trevligt och skojigt! Men shit vad det kan verkligen rinna pengar för en sådan här dag...och jag menar verkligen rinna....drygt 900 spänn bara i inträde och åkband till båda barnen...sen borde jag ha satt på mig en kortärmad tröja i stället för det linne som jag valde...för att aj! vad jag har bränt mig nu...(snyftar och tycker synd om mig själv)..Nu ska jag göra som både sambon och barnen redan har gjort...ja just det nanna kudde..=)

Sådant där onödigt vetande

Barn kan helt enkelt inte klockan...eller kanske inte vill kunna klockan...
Vi hade sagt att barnen skulle vara hemma till halv nio...alltså HALV NIO...klockan tickar i väg mer och mer och den börjar sakta men säkert börjar närma sig nio...men fortfarande inga barn i sikte..(lite förvirrad nu)

Nyfiken som man är så kliver jag ut och tittar efter barnen...porten låser ju vid nio...Jo då där utanför står de...och är små arga..för att porten inte är öppen och de kom i tid..(snurrig)..talar om för de att de inte alls är i tid utan snarare 30 minuter försenade...frågade varför?! Hmm den ena ursäkten är lamare än den andra...vi glömde tiden..hon hade ingen klocka på sitt rum...(hålla svårt att fråga vad klockan är)...
Jag vet ju nu vad som kommer att sättas på dessa barns arm händanefter...ja just det EN klocka..=) Då kan de ju helt enkelt inte missa tiden...


I bland så blir jag gråtfärdig

Nu äntligen...kom i väg och körde ett pump pass på 55 minuter..(välbehövligt)...nu känns det i både kropp och huvud att jag har tränat...så att nu kanske jag kan nannas till ro av John Blund i natt när han vill ha lite gos..(kan ju alltid hoppas)

Dagen har bstått av att jobba ett par timmar för sedan göra av med lite pengar..(som för tillfället egentligen inte finns)...barnen ville ha ett par träskor...(deras önskan är min lag)..jag hade ju handlat ett par åt mig själv i går ju..=) Så fina med blommor och allt..problemet är att de skaver som fasiken på överfoten..(säger man så?)..ja skit samma..skaver gör det alla fall...

Kommer hem till ett fullkomligt kaos...=( Mindre roligt kan jag tala om...visserligen har sambon semester..men saker och ting kommer inte till dess plats bara för att han har semester...barnen hade velat ut och åka inlines...så att det ligger skydd...inlines överallt..(känns så alla fall)..Ena tösen ville ha ett par andra skor och letar i garderoben i hallen vilket resulterar i att det ligger sand i hela hallen..=(...Den andra tösen plockar fram saker men tar inte reda på det..utan det får ligga huller om buller...(jag tar ju ändå reda på det)
Vår stora garderob som beirut...det har slagit ner en bomb där....allt ligger huller om buller och det går inte att få någon ordning på det...(ger upp)

Jag undrar vem som behöver den där semestern mest? Jag eller sambon?

Den dära konstiga känslan

Huuu....denna dag har verkligen vart lång...(suck)..trodde ärligt att den aldrig skulle ta slut...eller det har den väl egentligen inte gjort heller när jag tänker efter...(ännu mera suck)

Sov inte ett skit i natt,,,,och jag menar inte ett skit! Titta på klockan vid 4..funderar på om jag ska gå upp i stället för att ligga kvar i sängen och bara vända och vrida på mig..men där måste jag ha somnat...(åååå)...när sen klockan ringde vid 6 var det inte roligt längre...ville bara ha möjligheten att somna om..dra täcket över huvudet och bara gosa in sig i kudden och sova vidare..men det var bara till att gå upp det...

Tösen skulle in till stan och jag skulle ju jobba...tösen skulle träffa sin pappa..han hade planerat att göra gröna lund,,,men där gick han bet..(mohahahah)...Vi ska in dit nu i veckan..så att tösen tyckte att de kunde hitta på något annat...så det blev Skansen och Aquaria och biologiska musét...men hon tyckte att pappa var snål som inte kunde köpa en glass åt henne när det var så himla varmt..

Tänkte att jag skulle i väg och träna idag...men orken finns inte alls..=( Det verkligen tar e mot att både gå dit eller ens behöva sätta sig på en buss..funderar på i stället att sätta på mig mina kläder och köra en reva med att jogga intervall....kanske jag sover bra i natt..(kan ju alltid hoppas)

Blev ingen träning

Åååååå...!!

Det blev ingen träning..det var stängt och öppnade inte förrän vid 3..orkade inte vänta då jag och tösen kom dit redan vid halv två...(lång väntan det)
Så att det vi gjorde i stället var att gå hem...(duktiga vi)..blev alla fall en promenad på 30 minuter...så att nu har jag alla fall tagit tiden på hur lång tid det tar att gå till träningen..detta innebär att det kommer att gås dit bort..(när det är fint väder)

Det mest häpnadsväkande var alla fall när tösen inte klagar på att det gör ont i både fötter och ben..(stor bravur åt henne)..men till historien hör väl inte att jag muta henne med glass?!

Nu ska jag fundera på om jag ska ut och jogga en sväng eller bara sätta mig i soffan och läsa en bok!!!

Midsommardagen

Ser ju att jag alltid är en dag efter alla andra..men vem har sagt att man måste vara som alla andra? Jag går mot trenden och skapar mina egna traditioner..=) Vilket för övrigt börjar märkas i det allt jag tar för mig och gör!
Var ju i väg på middag igår...och jag är glad för att jag kom i väg....mycket trevligt var det..inte så över prentatiöst som det vissa gånger kan vara!..Utan bara helt enkelt..(tack säger jag)...

Barnen var otroligt rastlösa innan vi väl kom i väg..de var både högt och lågt...speedade skulle jag vilja påstå..men inte av denna sockerkick ..(lördag)..utan bara speedade...ut och in for de som små illvettrade troll..=) Men som tur var höll de sams hela lååånga dagen..(tack små hjärtan)..

Idag är jag en sådan där hemsk mamma som tvingar tösen med när jag ska träna..sen efter det är det nog en röjning som står på schemat här hemma..(bombnedslag)..fattar inte..sambon har bara vart hemma sen i Torsdags..men det ser redan ut som om en tromb gått i genom hela lägenheten..sen MÅSTE jag leta reda på mitt usb-minne..fick ju tillbaka min eximinatation..som jag fick underkänd på...för lite litteratur hade jag tagit med..så att nu är det öppna böckerna igen som gäller för att skriva klart den...
Shit ja...nästa termin är det c-uppsatsen som ska skrivas..sen är det EN termin kvar..EN termin..sen är jag klar förskolelärare..=) Gissa om det är läskigt att kasta sig ut i den vilda arbets djungeln..(lite rädd)

Nu ska jag göra mig klar för att åka och träna...
 

Midsommar

Vår midsommar spenderade vi med att åka till (gud vet var)..men barnen hade det trevligt (tror jag)...
Det blev lite ponny ridning och fiskedamm...väder gudarna ville ju inte riktigt vara med oss..utan det kom skurar till och från..och det var inga dåliga skurar heller..utan himmlens portar verkligen öppnade sig..

Barnen blev dock lite sura när pengarna tog slut och de inte fick rida minst 20 gånger till.(undrar fall de någonsin blir nöjda)...Sen var det hem och laga maten..fasiken var ju vrål hungrig..=( Frukost vid 9:e på morgonen och ingen lunch alls..det funkar inte längre sen jag började träna..nu är det minst 3 mål om dagen om jag ska vara nöjd...
Detta resluterade i att jag tog chipsen som blev kvar sen Torsdagen och bara mölade in..(gahhh)...Varför? Känner ju mig misslyckad när jag gör så..ändå så var det snabba kalorier..men blev lika hungrig efter 5 minuter igen...

Idag så har jag sprungit 3 km intervall..=) Känner mig duktig som klarade det alla fall..nu är det bara på det igen..för att när sommaren är slut ska jag ha uppnått mitt mål..ska jag kunna springa hela rundan som i normala fall går....En utmaning till mig själv...
Sen ska vi bort på middag idag...(vet inte fall jag har lust)..men jag antar att det kommer att bli trevligt när jag väl är där..Och nej det är inte hos hans släkt! (pustar ut)...

Fick något konstigt fnatt här om dagen då jag var tvungen att fråga min stackars sambo om han kunde lägga handen på hjärtat och säga ärligt att han älskade mig..(stackarn)..men han tvekade inte en sekund..utan sa att han gjorde det..så att jag får väl tro på honom antar jag....
 

Kan drömmar bli verklighet?

Vaknar upp med en sådan där konstig känsla i hela kroppen...inte alls roligt! Vet inte fall jag ska skratta eller gråta åt det hela egentligen!
Men drömmen som jag hade var inte rolig.=(
Den handlade om att min väninna hade en affär med min sambo...helt knäpp jag vet..men när jag vakna så kändes hela drömmen så oerhört verklig...de hade ju för sjutton sex när jag var i rummet brevid..(kanske bäst att kolla med vänninan?)

Att jag knappt får sova på nätterna numer gör ju saken inte direkt bättre om jag säger så..börjar känna mig sliten...vaknar säkert en 4 ggr per natt och har svårt att somna om..(ge mig tabletter)

Barnen var i går kväll både högt och lågt..överallt och ingenstanns..så att jag valde att ta en riktig lång promenad med barnen..6 km blev det sammanlagt...inte ett pip över att de var trötta..men däremot att det blev kallt..(kan hålla med om det)

Så att det som står på schemat idag är att plocka blommor..(barnen ska lägga de under kudden)..sen träna tänkte jag..vet egentligen inte fall det är en sådan dära toppen idé med att träna idag...känns konstigt i halsen och näsan rinner..vet inte riktigt fall det är allergin som spökar eller fall det är en rejäl förkylning på gång.....
 

Har försökt

Har nu gjort ett antal försök med att skriva lite här..men hela tiden ska det krångla och inlägget tappas bort..(blir arg).!!
Solen skiner idag..men den dära värmen vill inte riktigt infinna sig..=( Vi är i mitten på Juni och värmen kommer inte! Men den kommer när jag jobbar....det kan nu lita på!

I går så firade jag och min sambo 4 år som förlovade...(mitt hjärta)..det har verkligen vart upp och ner gångar under dessa år! Speciellt det sista året nu..då jag verkligen och jag menar VERKLIGEN trampa i klaveret...detta gjorde så att jag är oense med hela hans släkt..(mindre bra)..jag bara hoppas att vi lyckas med att rida ut denna storm!

Passade även på att köra ett body pump pass på 55 minuter..:) Jätte skönt var det..men jag inser att jag kanske tränar lite för mycket egentligen?!...Men men...

Idag så hörde även ett gammalt ex...och jag menar gammalt!..Var väla runt 19 när vi var ett par..(tiden går fort)..vet inte riktigt vad han vill..men det kommer säkert när vi har pratat etag..(suck)...han lämnade mig för en annan kvinna..det var lika bra..när jag står med facit i handen..men oj vad ont det gjorde då!..Finns väl inget som är värre än en ungomskärlek...just då älskar man personen ifråga så att man kan dö för denna person..(konstig känsla)

Undrar jag

Fredag...(tjoho)..vaknar upp till en nästan klarblå himmel alla fall..men nu under förmiddagen så kommer det in stora otäcka moln som täcker den underbara solen..=( Dumma regn moln..(suck)

Nåväl...i går var det första dagen med barnen och deras sommarlov..kan man bli tokig eller? Dagen bestod av att hela dagen utöva en maktkamp om vem som ska bestämma här hemma..jag eller barnen...det hela handlade egentligen om att det INTE ska spelas data eller bara dum glo på tv hela dagarna under 8 veckor som sommarlovet är på....så att det känndes så dära måttligt roande när jag insåg att så här kommer det att vara hela jäkla sommaren...(gråter inombords)

Själva avslutningen för barnen fullkomligt regnade bort....men den var fin..nackdelen var att skolan hade valt att ha avslutningen i gympasalen..så att det var SJUKT mycket folk på en minimal yta...hade nästan räknat med att det skulle uppstå ett mindre kaos..men det var lugnt...även om ljudteknikern hade kunnat göra mer för att verkligen få ljudet att fungera...ljudet kunde bara lägga av mitt i en låt som barnen sjöng..men barnen var så duktiga med att sjunga vidare och verkligen ta i från tårna...

Efter tjafset i går med barnen så valde jag att åka träna..(haha det hade jag gjort ändå)..men i går så var det extra skönt att få träna..=) Körde ett body pump pass på 55 minuter...problemet är att jag saknar den dära träningsvärken som jag hade i början när jag tränade..den lyckas aldrig infinna sig...(mer vikter kanske)..

Sen går jag nu runt och väntar på min examinatation som min lärare inte har lyckats skicka ut än...men vissa i klassen har fått den..men inte vi i vår grupp! Kan man bli galen eller? Det är en lång väntan och jag vill ha den nu!! Så att antigen jag kan göra klart den komplitering som behövs eller att jag kan bjuda barnen på tårta..(har lovat att de ggr som jag klarar godkänd ska barnen få tårta här hemma)...de saknar sin tårta...för att nu har det inte blitt det på länge..visst har jag klarat godkänd men kan ju inte skämma bort barnen allt för mycket...

Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet...

Sommarlov nu då?!

Förra Onsdagen så var det sista redovisningen för denna termin..=) Shit vad skönt!

Men nu kommer ju rastlösheten...vad 17 ska man hitta på...dagarna blir så långa med att bara gå hemma...förvisso har barnen inte slutat skolan än..de slutar ju på Onsdag denna vecka..(puh)..ganska så skönt att få ett par dagar för mig själv om jag ska vara riktigt ärlig!

I Lördags var prinsessans pappa här..(suck)..jag trodde i min dumma enfald att hans otroliga kontrollbehov hade lagt sig ngt men ack vad fel man kan ha!..Han hade tagit reda på att jag och tjejkompisen hade vart ute här för ca 2 veckor sen...och beklagade sig över detta..men hallå! Vi är separerade och det finns en simpel jäkla förklaring till det också...

 

Sambon kom hem efter sin jobbresa..min åsikt kunde han gott ha stannat lite längre...han var på sånt jäkla humör när han kom hem att det inte fanns ens med på världskartan....blir så ledsen när han är på detta humör!

Jag vet att han har det jobbigt med sina tabletter och allt runt omkring..jag försöker att vara förstående men även min ork tar i bland slut och jag orkar helt inte längre..då bryter mitt humör ner allt och jag blir förbannad!...

Jag kan nog tacka min träning just nu för att jag orkar detta!..Det är den som håller mig flytande....jag kommer i från ett par timmar och får vara för mig själv..(himlariket)

Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet...

Men jag måste ju bara få säga att jag har vart och tränat idag..=) Ska i väg i morgon också..då är det body pump pass om väntar...Onsdag vilo dag..barnen har skolavslutning..sen är det på det igen under Torsdagen..då är det ytterligare ett body pump pass som väntar...=)

 


RSS 2.0