Jobb och försäljning

Jobbat i dag..:) Saknar dessa personer som jag jobbar med när jag vart borta allt för länge..
Nu blir det jobb på Söndag nästa vecka också...

Barnen har idag gått bus eller godis...och jäklar vad godis de har fått...stackars barn..(inte)..en tre liters påse proppfull med godis...
Sen sålde jag böcker i dag...tjoho..jag blev rik..(inte)..men alla fall så pass rik att jag handlade en ny väska åt mig själv..(behövdes verkligen inte).
Den gammla väskan gav jag bort till min brukare..och det var det värt! För att se dessa ögon när hon fick den..ojoj..det slår allt!

Ett par nya vantar åt mig blev det också...mina gammla var sönder...:(..men döm av min förvåning när jag upptäcker att i dessa vantar så ligger det ett mynt..insydd mellan lagren...är egentligen ganska så nyfiken på vad det är för mynt..men vill inte titta efter..detta får bli mitt lyckomynt..:)


Och vad gjorde jag

Kvällen kom och tröttheten med den..:(

Kom jag för mig då att skriva den förbaskade tentan? NEJ suckar djupt och tungt över mig själv...åter igen har jag lyckats med att hitta på mängder av andra saker i stället för att verkligen ta mig tiden och skriva...

Men jag lyckades alla fall med att ta med mig tösen och hennes kompis på något bad jippo..så att deras dag var alla fall gjord...(pustar ut)..inte drömmen kanske och sitta i ett varmt och kvalmigt badhus..

Fick erbjudande i kväll om att hänga med ut...men jag tackar nej...varför? Och för vems skull? Blir så trött på mig själv i bland..men men..då är jag ju alla fall inte bakis i morgon när jag ska jobba..(vuxenpoängen flödar)
Så att det jag gjorde nu i kväll var att jag satte mig och lekte med min kamera som jag fick när jag fyllde..:) Var riktigt roligt..mängder kvar att lära..men detta är bara början..(tjohoo)...lite bilder från i kväll då så jag satt och lekte med kameran..inget är fixat i något av alla dessa program som finns...utan bara plain...




Semester

Livet som student är inte lika roligt längre..:(
Det är tentor dit och hit...mindre roligt är det när det upptäcks att Lhs har missat en tenta sedan 2 år tillbaka och det är jag som får rätta till det genom att skriva en ny..(ge mig ett liv)..

Inser även att det börjar bli panik med att fixa den..den ska vara inne den 2 November...(skit)..jag som vill egentligen bara kunna vara i dag och hela helgen...men jag drar ut på det in i det längsta och tycker sedan synd om mig själv..(ännu mera skit)

Men snart är jag klar med denna utbildning..:) Tjohoo..ska köpa mig en student mössa faktiskt...den ska jag sätta på mig på sista dagen i skolan och sedan springa ut genom portarna...(har ju inte tagit studenten)..

Nää kanske dax att inta en kaffe och sedan sätta fart med den dära tentan så att jag bllir klar och kan lägga fokus på C-uppsatsen i stället....för att det var ju själv disciplin som skulle infinna sig..(oja)...


som en åsna

Äntligen Fredag...inte för att det egentligen har så stor betydelse..jag har ju vart ledig hela vecka..eller skulle ju vart på föreläsning..men tösen har vart sjuk..lyckades klämma in en föreläsning i går..men fattar inte varför jag ens tog mig den tiden...totalt till intetsägande var den...

I går så ringde jag min chef..dels ang att min lön ej blivit utbetald som den skulle (suck)..sen att jag hörde om vaccinet mot svininfluensan...
Det är så att iom att jag jobbar inom vården så har jag tydligen förtur...(jippie)..nu står jag som en åsna mellan två hötappar och vet inte hur jag vill göra...det chefen sa var att vi bör göra det..i mina öron= vi ska göra det..
Men jag vet inte..jag är en sådan där människa som aldrig blir sjuk..förkylning kan jag åka på men aldrig feber..utan om jag blir sjuk så blir jag liggandes en vecka och bara ligger där för döden...
Hur 17 ska jag göra? ...Nåväl jag antar att jag kommer på hur jag ska göra sen..när jag har fått tänka en stund..

I dag så är det tydligen något baddisco som båda barnen vill gå på....jag vet inte riktigt fall jag vill släppa i väg min tös...hon mår inte riktigt 100...febern har släppt men hon hostar och i går så klagade hon över huvudvärk...
Hon sover fortfarande i skrivande stund...så att jag antar att jag får avvakta tills hon vaknat och ta tempen igen...jag hoppas och ber över att det inte börjat om igen...då ringer jag vårdcentralen och de får titta på henne...där med basta!

höstlov och intensiv träning

Torsdag morgon...tror att solen gör ett försök att titta fram i dag..(me like). Det är en sådan där dag då jag får lust att plocka fram min nya kamera (som jag fick när jag fyllde)..bara ut och ta mängder och åter mängder av kort..men det blir förmodligen till helgen..

I går så blev det en sådan dära slappdag...bara att gå runt och må allmänt jäkla bra...sambon var hemma..(förvånad)...vi hade nämligen en liten dispyt om vem som skulle vara hemma under Onsdagen och Torsdagen...min tös har ju då varit sjuk..men lyckades bli frisk tills i går..(lite lustigt)...
Det bestämdes alla fall vi skulle på bio..FAME såg vi..vet inte..men den var inte bra...kommer ju i håg tv-serien FAME..efter vad jag minns så var den kanon!...Men som alt annat så minns jag säkert fel..jag menar det är trots allt ett antal år sedan den var poppis...

I dag så är det en föreläsning vid 2 som jag måste gå på känner jag..det är inför C-uppsatsen och för att hänga med ordentligt under dessa veckor bör jag nog gå på den.
Sen är det åter igen träning som gäller..har verkligen tokkört denna vecka..men i morgon är det vilodag..det som gör mig lite förvirrad är att jag INTE har lyckats med att få någon form av träningsvärk..(vad är detta)?..För att i går så körde jag på box...och det jag har hört är att man tydligen ska få en grym träningsvärk efter..men den är som bortblåst..:(

  


nu var det länge sen.... jätte länge sen

Inser att det var bra länge sen jag satte mig och verkligen tog mig tiden att skriva..men samtidigt så funderar jag på för vems skull jag egentligen sitter och skriver?! Vet att det är folk som läser men får aldrig någon respons på det jag skriver..(bitter? nej faktiskt inte)

Nåväl! Sommaren har vart bra..(är det verkligen så länge sen?) Jag antar det...sambon och jag håller i hop...det blev så..tror att det går att hitta det bästa i situationen..(som trots allt råder)..
Det fungerade även med sambos släkt..även om jag var otroligt nervös för slutresultatet där...det är ju inte så att vi slår i hjäl varandra när vi träffas..men ingen direkt kärvänlighet heller...(orkar inte)

Skolan har satt fart igen och jag har hunnit vara ute på VFU två gånger redan...sista gången var förra veckan..(ledsen)..kommer att sakna mina barn på dagis massor..nu kommer jag inte att träffa dessa små underbara änglar förrän nästa termin..(om de inte ringer och jag ska jobba)...men än så länge håller telefonen tyst..
Denna vecka så sätter ju c-uppsatsen i gång..(nervös)..och jag har bestämt mig för att skriva den ensam...tanken var att jag skulle skriva tillsammans med en tjej..men hon fick ett total psykbryt...visste inte vad hon villle..(enklare då att skriva själv).

I dag så är jag hemma och vabar...eller har väl varit det sen i Lördags egentligen...tänk att när man har så där sjukt mycket att göra att inte tiden räcker till vill man inget hellre än att vara hemma och få lite tid över till familjen och sig själv..nu när jag äntligen är hemma..vill jag inget hellre än ut...och ha massor av saker att göra...(konstig känsla det dära).
Men tänkte att jag skulle alla fall ta och skriva det sista på tentan och skicka in den...sen skriva den andra tentan..men jag måste få en paus känner jag...så att jag bestämmer att att i morgon är det vilo dag för mig...utan skola och utan massor av tentor som bara hänger över mig...

 


RSS 2.0