Helt vanlig dag

Måndag!

Var ju i väg i går och handlade med barnen..och ärligt? Jag förtjänar ta mig 17 en tapperhetsmedalj! Jag utövade all pedagogik som jag har lärt mig under dessa 2 år i skolan..men det var verkligen pärs...trodde en stund där att jag skulle dö..
Men det gick och jag blev ett par tusen lappar fattigare...men ett par barn gladare...

I dag så har jag vart och tränat styrka..måste och jag menar måste få in konditionen i ett pass till..undrar fall jag ska plocka bort ett pass?!..Hmm kanske inte behövs med tanke på att tösen snart börjar sin dans på min träning..innebär ju att jag får ett pass extra...

Har även pluggat som en liten galning idag...läser så att ögonen blöder tror jag..men nu är den boken klar och det återstår bara 4 böcker till att läsa...(suck)

 


Shopping

Söndag i dag...detta innbär att jag tänkte ta med mig barnen och shoppa lite åt dom idag..(gud hjälpe mig)
Men jag inser snabbt att nöden har ingen lag och de behöver nya byxor och tröjor...känns så där måttligt roande!

Under denna helg så har jag inte gjort ett skvatt..(dåligt samvete)..i Fredags så fyllde jag år..så att jag väldigt förvånad kan jag säga när jag får min present från sambon och barnen..en ny systemkamera..en eos 1000 D...gissa om jag har gått och klappat på denna kamera och bara tittar på den...jag är skit lycklig!
I lördags så kom mamma, pappa & syrran med hennes två barn upp..mycket trevligt..men jag förstår inte varför morsan ska hela tiden söka fel eller haka på allt jag gör och ingenting..det sägs ju det att får du höra en negativ sak men 100 positiva..så hör du bara det negativa alla fall...

Sambon var i väg på kräftskiva igår...kom hem vid 3 i morse tror jag att det var...och sambos dotter är som en igel på honom och vägrar att släppa honom...ska bli intressant och se fall hon verkligen kommer att åka med och shoppa kläder...men annars så blir det inget...nu är det slut med att dalta hela tiden...jag vet inte vad barnen vill ha för kläder så att nu får de lov att åka med punkt!
Men ska tillägga att det luktar som vin & sprit centralen inne i sovrummet..(urk)..kväljningarna kommer när man vistas där inne...undvika in i det längsta..

Nu ska jag duka fram frukost här...


Skola...föreläsning och tatuering

Ytterligare en sådan där gång då det blir dålig uppdatering känner jag..men jag har alla fall en ursäkt..det är mycket nu när terminen har precis satt i gång...(snurrig)..borde vara van vid detta laget med all information som ska tas in och behandlas av en redan överfull hjärna..

I går så skulle det ha vart en föreläsning..men den blev ju inställd...(morr)..vi satt i 20 minuter och vänta på att föreläsaren skulle komma..men det kom ingen..utan informationen om att föreläsaren var sjuk hade stannat någonstans på vägen.

I dag så tog jag äntligen tag i detta med min tatuering...jag är jätte nöjd med den...(bild kommer)..men innan så sprang jag runt på stan i 3 jäkla timmar...(jobbigt)..tycker inte om stan..det är för mycket folk!
Fast jag såg en sak idag..blev lite..vet inte fall jag ska tycka synd om mannen i fråga eller att han får skylla sig själv..men situationen var så tragisk så att...det sitter en man i trappan till tunnelbanan med byxorna nere vid knäna och alla bara glor och stannar...mådde riktigt dåligt där en stund..och kom fram till att jag ska vara tacksam för det jag har och för det jag äger....(usch)

Bilden är lånad från


http://www.schibstedforlag.se/UserFiles/SiteVersionId_17/Image/alruna.jpg


Tiden bara går

Shit redan Söndag kväll..jag undrar lite smått vart tiden tar vägen? (någon som kan förklara)?

Idag så "kidnappade" jag sambon för att vi skulle hitta på något...det var länge sen som vi gjorde något överhuvudtaget...detta resulterade i att vi åkte och fika..(han hatar att "bara" fika)...men innan så skulle vi hämta ut min klocka som varit på lagning...trodde ju jag alla fall..de hade ju ringt och sagt att den var klar...men den var inte alls fixad och klar..(morr)..frågan är om de ens skickat i väg den! Ur & Penn i ett nötskal!!
Men detta resulterade i att jag fick en helt ny klocka...(me like)...så att den sitter så fint på min arm nu!

Sen var det till sambos ex för att fixa lite saker...tiden går fort..men just i dag inte tillräckligt fort...kännde bara att jag ville hem..trött och jäklig var jag..hade setat uppe halva natten (alltså bara mig själv att skylla på).men jag fastnade framför "djävulens advokat" som för övrigt var en super bra film!

Prinsessan har idag grämt sig lite över att det är skol dag i morgon..har blitt lite bortskämd tror jag med sommarlov...för att nästa vecka så "kickar" allvaret i gång ordentligt för dem...villket innebär att det är fritids för sambos dotter och långa dagar nu för min tös.
Men jag börjar också i morgon..visserligen en mjukstart..men ändå...föreläsning mellan 10 & 12..sen är det klart för dagen och jag kan åka hem..ska även inhandla en ny mobil åt min lilla fröken här hemma...(får ju CSN i morgon såg jag)..måste även kolla upp vad det är för böcker vi ska denna termin..måste även det inhandlas så snart som möjligt..helst redan förra veckan..

En oerhörd lång väntan

Regnet det bara öser ner idag utanför mitt fönster....men det är ganska okej ändå..detta gör att jag kan med gott samvete sitta inne idag och bara dum glo på tv..

Var ju i väg och badade i går med barnen..dock så var jag inte ensam..utan hade sambos ex med mig..alltså hans dotters mamma..och ja vi har en otroligt bra relation...över förväntan bra faktiskt...
När vi var klara så ringer sambon och frågar efter plåstren..han hade tydligen skadat sig rejält..men sa att det inte var någon fara utan jag kunde ta det lugnt...jag gick in på apoteket och handlade saker så att jag skulle kunna lägga om det när vi kom hem...hann även handla lite kvällsmat..när jag väl kommer hem och ser såret så inser jag att detta sår skulle behövas sys...men det går bara inte att få i väg honom..han ska ju ut och fiska idag..tills någon annan kommer och talar om att han måste sys..då går det utmärkt...

Just nu så sitter jag och bara inväntar min BRADIGA lön och MINDRE bradiga "lön" från CSN..det är en oerhörd lång och tråkig väntan..de verkar aldrig komma så att jag kan få unna mig och handla lite..jag riktigt längtar..sen ska jag ju "gadda" mig också..den ser jag riktigt fram e mot...prinsessan ska även få en ny mobil..den längtar hon efter...frågar hela tiden om jag har fått mina pengar...men icke då..

I dag så ska prinsessan på någon bull och bok fest i biblioteket..hon blev tillfrågad i början av sommaren fall hon ville delta in i en tävling under sommaren där barnen skulle skriva en bedömmning av 3 böcker..tror att det handlar om att motivera barnen till att läsa under sommaren...

Ledig idag igen

Detta är inte bra!

Man blir lite bortskämd när det inte är skolan som man är van vid eller jobbet för den delen...nu går jag bara här hemma och skrotar...
Fast idag hoppade jag faktiskt upp på cyklen och cyklade till träningen...körde ben idag...gissa om jag kommer att ha ont i morgon..(AJ)..körde ju pumpen i går..gjorde samma sak..cykla dit och hem..(duktiga jag)

Nu sitter jag och inväntar barnen...de ska snart komma hem från skolan...tanken är att vi ska åka och bada idag...PUH!
Men det kan nog vara ganska så skönt när man väl kommer dit...(hoppas jag alla fall).
.

Ledig

Idag är det en sådan där mellan dag innan skolan sätter fart ordentligt på Måndag....åå...det blir så himla lång tråkigt hemma...allt är liksom redan gjort och nu går jag bara här hemma som en värp sjuk höna...
Försöker att hitta insperationen till att kasta mig upp på cyklen och träna..borde väl inte vara ngt problem egentligen eller?!

Men både lusten och orken har försvunnit...vet inte riktigt vad det är...men jag vet att jag måste sätta fart med träningen igen...eller säga upp mitt kort..men det vill jag ju inte heller...detta innebär att jag måste sätta fart med träningen...så att runt 5 idag är det bara att kasta sig upp på min fina blå cykel och träna det...

Var till frissan idag..men det blev bara topparna..vill inte klippa mer...hade/ har tänkt att jag ska spara ut nu till långt hår igen...saknar det!

Känner att det detta inlägg blev bara totalt meningslöst..

Uppraggad

Första dagen i skolan..både för mig och för barnen...lämnade av dessa små "huliganer" i morse innan jag själv åkte i väg till skolan...
Fick skriva ut mitt antagningsbesked..sen var det bara att ställa sig i kön och vänta..trodde inte det var möjligt att det skulle vara en så otroligt lång kö för en registrering...40 minuter stod jag och vänta på min tur..(tålamod).

Sen när jag skulle åka från skolan så hoppade det på en kille...han tittade och log mot mig..varpå jag ler tillbaka...vid en station så kommer det på ett gäng små killar som skriker och gapar...killen tittar på mig och skrattar och nickar lite mot små killarna..nickar tillbaka..vet ju precis vad han menar..
Vid centralen sker det ofattbara....killen väntar in mig och börjar prata..(gulp)...Sen kommer frågan och jag blir totalt tyst...han frågar om vi ska träffas och ta en kaffe?!...trodde ärligt att det hända bara i alla dessa romantiska böcker som man läser....Nu är ju jag upptagen så jag avböjde lite snyggt...men det känns skönt att veta att man fortfarande är med på marknaden!

Nu när jag kommer hem och ska lämna studieförsäkran så har CSN ett driftunderhåll på den sidan..(ursäkta mig)..kan man bli galen eller? Men jag kom fram till att det var nog deras sida som hade total havererat...antar att det är ganska så många som ska lämna in sin studieförsäkran just i detta nu?!..Men nu är det gjort..så att nu är det bara att invänta alla härliga pengar från både CSN och lön..

Dagen i stort

Dagen började med att jag fick gå upp okristligt tidigt..(jobbigt)..hade lovat att jag skulle ta ett extra pass och jobba...men det var det värt! Jag fick lite egen tid med en brukare....i bland så kan det vara ganska så skönt och bara lägga fokus på en person..finnas där och veta att det betyder så himla mycket...
Sen blev det ju inte sämre över att idag så hade jag massor av "ögongodis" att titta på...(blåbyxor)...tror att det är min stora passion..blåbyxor eller slipsnissar...det är nog det som får mig på fall om jag ska vara riktigt ärlig!

Sen hörde de av sig om att jag kunde nu hämta min mobil som varit inlämnad..(saknat den)..visst är den bråkig mig med mig min mobil..men den trivs jag med...och de i butiken suckade när jag kom in igen..dock inte med samma mobil...men visst var det mängder av fel på den..(pilutta telenor)..

Barnen var idag hemma själva...och jag trodde där en stund att jag skulle få ett "psykbryt" på dem...ettt tag så ringde de stup i kvarten om en det ena och det andra...man känner sig topp stressad kan jag lova när de håller på att ringa så pass mycket som de gör.

Efter mitt jobb pass så kom kompisen över.....(mycket trevligt var det)..känns som om vi har mängder av tid att ta igen efter detta "sommarlov"...sen var det dax för det efterlängtade pump passet som jag bokat upp..fan i dag var det extra skönt att bara köra en genom gång av kroppen...inser att jag måste sätta fart igen med träningen så att jag kommer upp i mina 4 ggr i veckan igen!!!

Nu är det dax att natta barn....i morgon så är det skolan som sätter fart igen...gissa om jag längtar...för att få lite ordning på vardagen igen...

Vet inte men det känns

Måndag...inser att jag har två dagar till ledigt innan skolan sätter i gång både för mig och barnen...(andas ut)..ser ärligt fram e mot att få sätta fart..har ju bara ett år kvar i skolan sen är jag klar lärare/ förskolelärare..(me like)!

Nåja...en sak som jag inte förstår är hur en lärare kan ge en läxa under sommaren? Och tjaffset om att den ska göras klar är redan i gång..så jag antar att det är bara en försmak om vad som komma skall?! Jag har tjatat hela morgonen om att den ska göras..men nu orkar jag helt enkelt inte mer utan det är hon som kommer att skämmas för att den inte är klar...(dålig förälder som inte tar sitt ansvar)?...Ja det må så vara

Nu när jag äntligen har landat efter helgen och kan börja ta in all information och nya intryck...så slår det mig likt en slägga..vad kommer att hända nu? Ska jag bara ta det som det kommer och accptera situationen som den är..troligen så lutar det åt det..men jag vet inte vad jag vill?! Känner bara så förvirrad och allt är ett enda stort "blurr"
För första gången på evigheter så kryper sambon upp brevid mig när han ska sova...bara det är en sak som gör mig förvirrad...Jag vet inte vad jag vill...trodde att jag ville ha det så här..men jag vet inte...(kan bli galen)..Men en sak som jag har insett att den perfekta mannen finns inte (tyvärr)..lika lite som jag inte heller kan vara/ är perfekt..(trodde ju det)..

Härifrån så kan det bara

Söndag..

Dålig uppdatering jag vet!

Men det har hänt nu så pass mycket bara på 24 timmar så att det tar e tag för hjärnan nu att smälta detta och kunna ta in alla nya uttryck och vakta sin tunga så att jag inte säger eller gör någonting dumt igen...så att detta spricker och blir ett infekterat sår igen!

Hans släkt har vart här och innan de kom så trodde jag ärligt att jag skulle dö...ett illamående som inte var av denna världen smög sig på och jag visste inte fall jag skulle kräkas eller bara ignonera känslan.
Men det känns som om vi är en bit på väg och härifrån kan det bara bli bättre (hoppas jag alla fall)
Stelt som fasiken var det i början och alla höll sig på sin kant...gud nåde den som kom i den andres sfär och störde!
Summan av hela saken var att/ är klumpen i magen har släppt och jag tror att det kan bli bättre...det kommer aldrig bli som det var från början..men det begär jag inte heller!

En sådan dära onödig

Solen strålar från en klar blå himmel ( än så länge alla fall)..men värmen kommer och går..inte så undra när vi snart är i mitten av Augusti..det börjar gå mot hösten..tror att jag gillar den om jag ska vara ärlig..när man ser alla träden ändra färg och den färgskala som man kan upptäcka...
Speciellt alla rönnbär som börjar bli kanon röda...många verkar det bli också..vilket innebär (har jag hört) en väldigt lång och kall vinter...

Jo jag tänkte göra en sådan dära onödig lista...jag sitter här och väntar in lönen och CSN...jag har ett par saker som måste in förskaffas när pengarna kommer...

1 Nitendo ds till barnen (julklapp)

2. Saker till skolan

3. En tatuering (åt mig själv)

Sen var det ett par saker till som är som bortblåsta just nu ur mitt stackars närminne...men jag antar att de kommer att dyka upp igen när jag minst anar det...


Ungefär en så där 100



Första bulldegen som är klara och ska in i ugnen...shit vad jag känner mig huslig när jag väl håller på..



Nu är den första laddningen klar med bullar...gissa om barnen stod som två utsvulta fågelungar och bara dreglade

Nu är jag klar med båda bulldegarna..men det är fortfarande lite som återstår innan denna dag är slut, jag vet inte fall det kommer att uppskattas hos barnen och framför allt hos kalas barnet...
Tanken är att jag ska göra kolakakor och chokladbollar med karamellströssel på...känner bara att orken trött och det var ganska så ärligt talat att sätta sig en stund och bara andas ut.

I morgon så kommer ju prinsessans pappa och hämtar.....hmm jag undrar fall det bara är jobbigt just nu för honom att behöva ha henne....för att han blev ju inte direkt ledsen när jag sa att det passade bättre i morgon om han kom och hämta...med tanke på att vi håller på att baka...

känner mig huslig

Så där ja...

Nu står degen på jäsning och jag känner mig så där otroligt huslig...tanken är när det är klart..att det ska bli kanelbullar av det...(hoppas alla fall)..men risken är att jag åker på och baka en sats till...glupsa barn har jag!

Sambon ska åka i dag och hämta hans dotter son vart borta hela veckan...så att i morgon kommer de hem..så nu har jag 24 timmar på mig att njuta av den ledighet som detta ger mig..(pustar ut)

Prinsessans pappa skulle ha hört av sig i går om han hade tänkt ha henne under helgen..det är det som är bestämt sedan 7 år tillbaka via familjeenheten..att han ska höra av sig de torsdagar som de är hans helg...men i går var det stillsamt tyst på telefonen..så att det blir nog som jag sa...han kommer att höra av sig under dagen vid ca 4 över att han INTE kan ha prinsessan...(morr)

Bilder kommer under dagen på mina bullar och kakaor..:)

Vilket

Shit pomfritt!

 

Vilket åskväder det kom in nu under eftermiddagen! Kan säga att den var inte att leka med...när man ser himmlen blir bara svartare och svartare...för att sedan öppna sig med all sin kraft! Det kallar jag naturensunder...

 

Prinsessan är fortfarande hos kompisen..men det börjar bli dax att ringa hem henne...hon kan ju inte gärna bosätta sig där menar jag.


Det känns inte riktigt bra nu

Hemma efter att ha jobbat natten...trodde i min dumma enfald att det skulle bli lugnt på jobbet..(som det annars är)..men icke..ska väl egentligen inte gnälla när det väl händer saker..men ändå!

Saken var att i den ena lägenheten så står det vatten..hur mycket som helst..och klockan var mycket..10 på kvällen! Vart ringer man då för att skicka efter en rörmokare eller något annat som kan fixa detta? Fick lite panik där en stund..men det löste sig som tur var..(puh)..Jag lämnar över detta med trygg hand till den kunniga personalen..

Prinsessan är i väg någonstanns och har inte alls tid med sin stackars gamla mamma...förstår henne faktiskt..för att hur kul är det att behöva umgås med sin mamma egentligen? Men i kväll så får hon sova hemma..vet ju inte riktigt fall hon ska vara hos sin pappa i helgen eller inte? Men som vanligt så återstår det att se..antigen under dagen eller som det brukar vara på Fredagen runt 4 på eftermiddagen hör han av sig om han kommer eller inte...(suck)

Mellan sambon och mig kunde det kanske ha varit bättre..eller det hade ju varit önskvärt alla fall....känns som om vi är tillbaka på utgångs läge 1 och kommer ingen vart alls..Vet e katten hur jag ska göra där om jag ska vara ärlig! Känns som vi båda har egentligen totalt gett upp detta..för att ingen orkar ta tag i det...fasiken..kanske skulle ha lyssnat på min maggrops känsla och gått på den....att man aldrig lär sig!


När barnen börjar bli stora

Onsdag...detta innebär att det är min sista natt för denna sommar på jobbet...eller kanske inte?! Det vet man inte..det kanske blir så att det blir sjukt,..men det återstår att se

Pratade precis med prinsessan i telefonen....det märks att hon börjar bli stor..det blev en enda stor suck när jag fråga vad de gjorde hos kompisen..(som hon för övrigt sovit hos i natt)..och hon tycker att jag tjatar när jag frågar om hon ska komma upp och kramas lite innan jag åker till jobbet...(lite ledsen blir man då som mamma)! De börjar bli så självständiga...jag har en sådan ågren för att släppa ut barnen till denna värld....för att i höst så har min prinsessa inget fritids längre..utan då ska hon klara sig själv..

Idag har jag alla fall lyckats med att cykla i väg till träningen..sammanlagt blev det 6 km på cykel och 1 timmes träning idag med...skulle egentligen vart på ett pump pass i går ju..men det hanns inte med...jag var tvungen att prioritera min tenta som låg..det var ju "deadline" på den tills på Fredag...och jag har verkligen ingen lust att släpa med mig datan till jobbet plus all litteratur...

Nu ska jag ta tag i hemmet..ta reda på lite tvätt...troligen dammsuga av lite innan det är dax att åka till jobbet..sen kanske sätta på mig lite make up..så att jag känner mig piggare än vad jag egentligen är..

Hur länge går det att skjuta upp

Jag undrar hur länge man kan skjuta upp saker utan man får en konsekvens sen? Undrar hur länge man kan blunda för saker och ting utan att det kommer surt efteråt?

Jag inser att jag har skjutit upp och blundat för saker att för länge och det är dax att betala nu för det jag har gjort..(gulp)..
Dels har vi omtentan som jag har skjutit på allt för länge...den ska vara inlämnad på Fredag...shit..varför lär jag mig aldrig och tar tag i saker och ting på en gång?!
Sen har vi sambos släkt!...Det är dax antar jag att möta dessa i helgen...han ska bjuda över dem i helgen på kalas...gissa om jag våndas och har typiskt tjejigt...ont i magen!
Men jag antar att det är oundvikligt och det är dax att möta sina egna demoner..både på gott och ont..kan bara konstatera att det har gått över styr och det har fått några oerhörda konsekvenser!

Idag så händer det inte mycket mer än att jag inser att det är dax att skriva på den dära tentan så att den blir gjord och jag kan skicka in den...även att känna mig nöjd!
Sen är det dax att köra ett pump pass...som jag har saknat dessa pass...tänkte även cykla dit idag med..kändes ganska så skönt när det väl var gjort...

nu jäklar är jag med på banan igen

PUH!

Tog tag verkligen i träningen idag...direkt efter frukost så kasta jag och prinsessan upp oss på cyklen för att cykla i väg..det gick bara bra...dock så behöver prinsessan mer cykelträning för att vara riktigt säker när vi cyklar i trafiken..

Så att det blev en liten nätt cykeltur på sammanlagt 6 km och ett intensivt träningspass på 1 timme...(puh)..men i morgon är det på det som gäller igen..då är det 1 timmes pump som väntar...

Nu ska jag invänta att sambon ska ringa...vi ska i väg och leta present åt hans dotter som fyllde i går...hela 9 år..det lutar åt en ny mobiltelefon åt fialotta..

dax att "boosta" lite

Måndag...idag är det ca en vecka kvar innan allvaret sätter i gång för både mig och barnen...(puh)..min första tanke var när jag gick på "sommarlov" var...fan  måste lovet vara så jäkla långt? Det kommer ju aldrig att bli klart..men nu när jag står med facit i handen så inser jag att lovet kunde ha fått vara ett par veckor längre..det har gått så fort att det inte finns!

Nu måste det börjas med att ta tillbaka detta med rutiner och tidiga middagar här hemma och en stor dos av "boosting"..jag har en väldigt trött prinsessa som just nu sitter brevid mig och visar sig verkligen från sin bästa sida..(inte)...detta innebär att det blir tidigare i säng nu under veckan och jag hoppas och ber om att vi kommer snart in i alla dessa rutiner igen..

Idag så blir det nog lite träning..(ett måste)..även där måste jag komma in i en rutin för att ta upp träningen igen...har ju vart lite si och så med träningen nu under den senaste månaden...man kommer av sig precis då man jobbar som en liten blå..men nu måste det ändring på det hela .....så att jag ska kasta mig upp på min blåa springare och cykla till träningen..då behöver jag inte värma upp innan..(smart tanke)
Nästa som står på schemat är att ta tag i den omtenta som jag fick...jag har tills på Fredag på¨mig att göra den klar och ska vara inlämnad...gissa om jag känner mig taggad...(INTE)....

Tror att det inte att det kommer att bli lika varmt idag så som det har varit de senaste dagarna här...utan det ser faktiskt ut att kunna bli lite regn!

kanske dax

Fasiken...halva dagen har gått och jag har seriöst inte gjort ett endaste skvatt..kanske börjar bli dax att ta tag i detta och tvinga med prinsessan på en promenad alla fall innan det är dax för att inta en lunch?!

Hade tänkt att komma i väg i dag och träna..men den dära lycko känslan över att få träna lyser med sin frånvaro..just nu känns det bara jobbigt att behöva antigen gå, cykla eller sätta sig på en jäkla buss för att ta sig till träningen!

Men jag har alla fall lyckats med att byta lakarn i sängen..barnens sängar kvar..vilket känns mindre roligt! De har ju mängder av gosedjur i sina sängar..fattar inte hur de kan sova där över huvudtaget...gosedjuren börjar sakta men säkert ta över sängarna...

det sägs ju att

I går så var vi nere och grattade syster sonen som fyllde hela 5 år..det märks att barnen börjar bli stora!

Sambon var som vanligt lite små sur innan vi skulle åka i väg...det är bara hans släkt som gäller..(blir så trött)..jag vet att jag måste ta tag i detta..men jag känner bara att hur mycket ska man egentligen orka?

Nåväl! Det sägs ju att släkten är värst och i detta fall stämmer det nog ända ut i fingertopparna...min mamma måste helt enkelt vara senil..eller fall det är för mycket av den magiska vita drycken som i bland flödar ganska så bra...hon klagar hela tiden på att vi inte kommer ner...men de är ju heller aldrig här uppe!...Blev lite förvånad när hon säger att de kommer hela tiden när jag fyller eller när prinsessan fyller..de har vart här två gånger tror jag när prinsessan fyller..inte en enda gång när jag fyller..de skickar alltid blommor...

Ärligt? Det är nästan som om hon muckar gräl som en liten skitunge på 14 bast..för att få i gång ett gräl...där åter igen allting är mitt fel...jag är så trött på detta...allting som händer kan inte bara vara mitt fel eller?

det är lite skrämmande

Fredag...i dag är jag äntligen ledig likaså hela helgen (tror jag alla fall)...men det återstår väl att se..för att det slog plötsligt att ena tjejen skulle resa bort denna helg..och min föraning är att hon ringer och "sjukskriver" sig..

Det jag vet att jag INTE kommer att göra idag är att trängas med 1 miljon andra människor på en strand alla fall..det lär ju vara smockfullt på stranden en dag som denna...solen verkligen bränner...vet inte riktigt fall jag tycker att det är skönt....

Sitter här och funderar lite....idag är det en vecka som prinsessans pappa vart ute..(fotboja)...och inte pip från honom alls..jo prinsessan ringde honom själv..men jag sa till honom att det är bättre fall han ringer..för att hon har bara ett kontantkort...som det springer i väg pengar på just nu....sedan dess är det totalt tyst...vet att han prata med mig för ca 1 vecka sen och beklaga sig över att han inte kan komma och hälsa på längre?! What liksom?
Borde det inte vara hans första prioritering att hälsa på hans egen dotter? Mitt sunda förnuft säger det alla fall..men vad vet jag? Jag är ju trots allt bara en mamma!..Satt och räkna det är 4 veckor sen i morgon han träffa henne..egentligen borde jag inte alls bli förvånad eller ens höja på ögonbrynen...för att så här har det sett ut i snart 9 år....shit 9 år har vi haft det så här...att han kommer som gubben i lådan och dyker ner lika fort igen så fort det börjar likna att han måste ta ett ansvar...

Problemet är att jag inte orkat/ orkar inte ta tag i det så att jag kan ha en möjlighet till ensamvårdnad...den energin kan jag lägga på så mycket annat...

näst sista

Torsdag...här går det undan med dagarna nu...fattar inte riktigt vart tiden tar vägen?!
Om två veckor så börjar både jag och barnen i skolan igen och det blir påtagligt att hösten verkligen är här..(suck)

Jag är även inne på min nästa sista natt för denna sommar...känns lite vemodigt att behöva lämna gruppboendet igen...(sakna)..man jobbar så pass intensivt under 1-2 månader..för att sedan komma in en fas då man inte jobbar någonting alls...Det blir en tomhets känsla som är svår att beskriva...från att ha någonting att göra varje dag i stort sett..till att bara gå och slå dank till skolan sätter igång den 19 Augusti.

Prinsessan stack i väg och badar med sin kompisar...och jag fick vara kvar hemma...jag tackar kompisens mamma som tog barnen så att jag får en chans att hämta andan från barn en stund!
Jag själv ska nog krypa upp i soffan och blunda en liten stund tror jag...(visst är det sovande natt)..men det underlättar inte direkt!..
Tycker att jag kan unna mig den ledigheten som jag får idag...skulle egentligen ha jobbat till 2 men skulle till läkaren/barnmorskan..(nej jag är inte med barn)..däremot förhindra att jag blir med barn.

Nu ser jag att himmlen verkar dra i hop sig till ett litet oväder...kanske det kommer in det som skulle ha kommit i går över Stockholm...

En sådan där onödig

Så ja..klockan börjar närma sig lunchtime...kan behövas...skit hungrig är jag..(kurr)

I morse efter att prinsessan vaknat (klockan var närmare 10) så tittade jag runt omkring i det "el bombo" hem som jag vistas i...denna uppsyn var inte rolig kan jag säga...så att nu fick jag nog dax att röja..så att det är vad jag har pysslat med sen cirka 11...
Problemet är att det skulle även behövas en tripp till grovsopen..(hoppas att sambon hör min bön)..för att det står fasiken grejer över allt sen renoveringen av köket...(blir så trött)...Får flirta rejält med honom så att det verkligen blir gjort!..
Han kan köra dit mig..sen kan jag fixa resten...

Nopps nu är det dax att ringa prinsessan så att det kan bli lunch någon gång i detta hem...

I skrivande stund

I skrivande stund så ligger prinsessan och sover som en liten gris..(me like)..detta gör att jag får ett par timmar att hämta andan på...misstänker att det är en förpubertet som spökar..där av alla dessa hormoner som bara flyger runt i denna lilla kropp...

I går så var vi inne i stan och letade efter en present till sambos dotter...gick bara bra..men prinsessan visade sig från sin bästa sida...(inte)..det blev ett antal humörsvängningar och det var inte alls så roligt att gå där inne i stan med henne...(bara jobbigt)
Hennes otroliga "toppen" humör fortsatte sen under kvällen..(galen)..så att det slutade med att redan klockan 8 var hon ombytt och klar för sängen..dock fick hon vara vaken fram till 10..
Ska väl även tillägga att hon fick en "Hello Kitty" parfym inne i stan som jag tog bort....den får hon tillbaka när hon kan skärpa sig och uppföra sig som folk...

Idag så är det näst sista natten som jag jobbar...(puh)..det har gått otroligt fort nu måste jag få lov att säga...undrar imitt stilla sinne vart tiden har tatt vägen? Men sen sätter ju skolan i gång igen..(skönt) och denna termin är det c-uppsattsen som ska skrivas..(lite läskigt är det)


I bland så undrar jag?!

Tisdag...min första lediga dag på sju dagar...och jag som trodde att idag ska jag kunna sova ut riktigt ordentligt! Tänk att få vakna si så där vid 10 och riktigt känna sig utvilad...(jo pytt)...vakna när sambon åkte vid sju och kunde inte somna om..så att det var bara att kliva upp och dricka mina två koppar kaffe det..

Hela denna vecka har gått åt till att bara jobba..och jag menar verkligen jobba...har vart så pass att jag jobbat natten (sovande)..kommit hem och duschat sen gått tillbaka till jobbet igen..allt för att det inte finns tillräckligt med personal eller de "timmisar" som finns redan jobbar eller har planerat upp hela helgen..(det är ju trots allt sommar).
Bättre blir det ju inte för att de har anställt en liten "dam" som sjukanmäler sig titt som tätt och "glömmer" att ringa i tid och sjukanmäla sig..eller helt enkelt inte orkar ta tag i saker och ting..(arg är jag).
Detta gör ju att min familj och mina barn blir lidande...Satt och räknade i går kväll..jag hade 28 timmars övertid bara förra veckan..(tjoho)

Så att tanken slår mig då...är det så här det kommer att se ut sen när jag är klar förskolelärare..eller är det bara inom vården det ser ut så här? Vill jag verkligen "offra" min familj för att jag är så himmla dum snäll att jag tar dessa pass som ingen annan kan? Visst vet jag att både chefen och den ordinarie personalen är nöjda med mig..annars hade jag ju inte fått komma tillbaka under dessa fyra år som jag trots allt jobbat där!

Dagen alla fall idag ser ut som så...iom att det är min första lediga dag på sju dar..så tänkte jag åka in till stan med min prinsessa för att leta efter en present åt sambos dotter (från min dotter)..det är viktigt det dära...sen står det ett pump pass även på schemat för idag...gissa om jag längtar...har inte tränat på en vecka..en hel vecka har jag inte tränat på...gissa om det börjar krypa i kroppen nu...fasiken var ju upp i 4 ggr i veckan där en stund...
Men jag börjar med att hänga lite tvätt och lägga in lite tvätt medan prinsessan sover ut..
  

RSS 2.0